Vaak gestelde vragen

Wil jij meer weten over speeddaten? Dit zijn bij ons de meest gestelde vragen, mét hun antwoorden!

Mag ik meerdere keren 'ja' invullen op de Matchkaart?

Absoluut! Een speeddate is slechts een kort gesprek, en wij begrijpen heel goed dat je meerdere gesprekken nog langer wilt voortzetten. Daarom mag je zo vaak 'ja' invullen op je matchkaart als je zelf wilt. Je hoeft dus geen definitieve keuze te maken naar aanleiding van een kort gesprekje. Door 'ja' in te vullen bij meerdere kandidaten vergroot je tevens de kans op een match.

Kan ik met iemand samen komen speeddaten?

Heb jij een vriend(in) die net als jij ook naar ons speeddating evenement wil komen? Kom dan gezellig samen voor een leuke avond uit. Schrijf je allebei in voor hetzelfde event en zie wat de avond je brengt. Als je allebei succes hebt, kan je na het event gerust een dubbeldate inplannen. Wel zo gezellig!

Speeddate tips

Het klinkt misschien cliché, maar wees lekker jezelf! Wees oprecht in wat je deelt met je speeddate partners, en toon je interesse in de ander. Zo ontdek je snel genoeg of er een klik tussen jullie is. Zorg daarnaast dat je zoveel mogelijk uitgerust en ontspannen aankomt, zodat jij je helemaal open kan stellen voor een gezellige avond!

Oorsprong speeddaten

Speeddaten is in de jaren 90 ontstaan in de Verenigde Staten. De Rabbijn Yaacov Deyo wilde joodse singles op een effectieve manier aan elkaar koppelen. Speeddaten is toen overgewaaid naar de rest van de wereld en een enorm succesvolle manier van daten gebleken!

Na de avond: hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Je hebt het mailadres van die ene (of meerdere) leukerd(s): wat nu? Ons advies is om er direct voor te gaan! Speel direct in op die klik die jullie hadden, want het is wederzijds! Benoem iets wat je leuk vond aan jullie speeddate en stel voor om een volgende date in te plannen. Zo loop je geen kans mis en ga je er direct voor!

Moet ik betalen als ik op de speeddate-wachtlijst kom te staan?

Het hoeft niet, maar het is wel aan te raden. Als je namelijk al meteen betaalt, is de kans groter dat je last minute alsnog aan het evenement deel kunt nemen. Op deze manier, als je vooraf betaald hebt, krijg je dus voorrang op anderen die niet vooraf betaald hebben.

Speeddates vanaf €24,98