De drie grootste voordelen van een online videodate

Datingssites zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid, en dat is niet zo vreemd. Steeds meer singles zoeken namelijk hun potentiële levenspartner op het internet. Zo kun je op verschillende datingssites een profiel aanmaken, en op die manier singles leren kennen met dezelfde hobby's of interesses. Toch heeft niet iedere single zin om iedere avond tientallen profielen te lezen, of te reageren op meerdere berichten. Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden. Online videodaten is niet voor niets één van de meest populaire trends op het gebied van online dating. In deze blog lees je de top drie voordelen van een online videodate, zodat jij snel kunt gaan videodaten in Utrecht.

Een videodate is betrouwbaar 🙋

We weten allemaal dat online datingssites enkele risico's met zich meebrengen. Één van de grootste risico's op het gebied van online daten, is dat de foto niet toebehoort aan de persoon waarmee jij aan het chatten bent. Dit kan voor vervelende situaties leiden. Met een videodate kun je dit probleem gemakkelijk voorkomen. Je hebt immers direct contact via de camera, en weet dus precies wie je voor je hebt. Op deze manier worden twijfels vermeden en kun je sneller een diepere connectie opbouwen met je date. Dit leidt tot minder onzekerheden, en meer intimiteit tijdens de dates.

Videodaten zorgt voor een persoonlijk contact 🤭

Eerlijk is eerlijk, veel datingprofielen lijken op elkaar. Het is moeilijk om iemand te beoordelen op een foto en een korte profieltekst met hun hobby's en interesses. Daarom is videodaten voor veel mensen de perfecte oplossing. Tijdens het gesprek heb je namelijk direct persoonlijk contact. Twijfel je omdat je niet het risico wilt lopen dat jouw date aan de andere kant van Nederland woont? Geen zorgen. Je kunt zeer gemakkelijk zoeken op videodaten in Utrecht, zodat je zeker weet dat jouw date aan de wooneisen voldoet!

Een videodate kost je minder tijd 🕚

Het aanmaken van een profiel op een online datingssite kan al snel uren van je dag in beslag nemen. Je moet immers actief blijven op de website en dus continu profielen bekijken en berichten beantwoorden. Videodaten is dé perfecte oplossing voor dit probleem. Je hoeft er de deur niet voor uit, en je hoeft voor een videodate geen profiel aan te maken. Dit zorgt ervoor dat je, naast het daten, veel meer tijd overhoudt voor andere leuke bezigheden. Zoals misschien het maken van een échte date na het videogesprek!

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe kan ik annuleren?

Je hebt je ingeschreven voor een avondje videodaten, maar er komt onverwachts iets tussen. Misschien ben je ziek geworden en ben je niet in staat aanwezig te zijn, of ben je om wat voor reden dan ook van gedachten veranderd. Dat kan gebeuren natuurlijk! Gelukkig doen we niet zo moeilijk over afzeggen. Je kunt ons gewoon een mailtje sturen via contact@speeddatenutrecht.nl, dan zorgen wij dat jouw afmelding wordt verwerkt. Wel vinden we het fijn als je niet te laat afzegt. Wij proberen immers alle plekken te vullen, en als er een plekje vrijkomt hebben we wat tijd nodig om een andere single te contacteren. Lukt dat niet en moet je toch onverwachts op het laatste moment annuleren? Geen zorgen, dat kan natuurlijk gebeuren! Hopelijk heb je bij je volgende inschrijving meer succes en kun je alsnog leuke singles leren kennen!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Welke informatie krijgen andere deelnemers van mij te zien?

Tijdens het videodaten willen wij dat iedereen vrij is om precies die informatie te geven die je zelf kwijt wilt. Daarom laten wij aan de ander alleen jouw voornaam zien. Of je je telefoonnummer, woonplaats of andere zaken wilt delen is dus helemaal aan jou. Pas wanneer beide singles aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in de ander geven wij jullie e-mailadressen vrij. Dit gebeurt dus alleen als je allebei hebt geklikt op ‘ja, ik wil verder praten’. Het is dus niet zo dat de andere singles direct een volledig profiel van je te zien krijgen, zoals je misschien gewend bent op dating-apps. Wat je met de ander deelt mag je dus helemaal zelf bepalen, afhankelijk van of je een klik hebt met diegene of niet. Wel zo fijn, toch?

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

I don’t speak Dutch: can I join a Video date?

The big advantage of living in the Netherlands as an expat is that it’s easy to communicate with everyone in English. Dutch people are known for their high level of English, which is why you’re also very welcome to join our video dates. In fact, it’s the perfect way to get to know Dutch people, and of course the perfect partner (which is obviously the intention behind our video dates). Is your level of Dutch not high enough to understand our e-mails? In that case, choose ‘prefer further communication in English’ when you subscribe. When you do, we will send you all further communication and e-mails in English, and you will have no problems understanding everything.

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €13,98